Chat with us, powered by LiveChat
  • Mån-Fre 09:00 - 17:00 Lördag 10:00 - 13:00 Söndag Stängt
  • Landågatan 17 57340 Tranås
  • 0140-375156

Citroen

BILAR

Från stadsbilar till familjebilar, via minibilar och MPV, Citroën erbjuder ett varierat modellprogram för varje behov.

UPPTÄCK CITROËN HOS ARDI BIL

Citroen C1

Optimistisk design, trevlig personlighet och dynamisk stil! Citroën C1 är en temperamentsfull bil som drar blickarna till sig.

Citroen C3

En frisk fläkt på marknaden för kompaktbilar! Nya Citroën C3 är en bil som fångar tidsandan med sin trendiga och optimistiska design, upplivad av färgstarka inslag och grafiska detaljer som Airbumps®. En bil med ett uttryck och en personlighet som omedelbart känns igen.

C3 Aircross

Citroën C3 Aircross SUV är inspirerad av konceptbilen C-Aircross, som presenterades i början av 2017, och är en del av märkets offensiva suv-satsning. Bilen har en unik, originell och kraftfull design – en klassisk suv i elegant Citroëntappning.

C4 Cactus

C4 Cactus är en halvkombi och har omarbetats i stor utsträckning för att ta steget in i världen av halvkombi-modeller vad gäller teknik och motoralternativ, utan att förlora sin unika karaktär och höga komfort. C4 Cactus är den första modellen med den innovativa fjädringen Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC och sätena Advanced Comfort, vilket gör C4 Cactus till klassledande inom komfort.

C4 Grand Spacetourer

Citroën har investerat hela sitt kunnande i Citroën Grand C4 Spacetourer, en familjebil med sju platser som är helt anpassad efter dagens behov. Smarta körhjälpsfunktioner, körglädje, bekväm för alla passagerare (programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®) och mycket bränsleeffektiv.

C5 Aircross

CITROËN presenterar C5 Aircross SUV: En SUV till 100% med sina stora hjul, robusta och kraftulla design samt höga markfrigång. Den är även 100% Citroën i sin design med ljussignatur i två nivåer och sitt breda utbud av möjligheter till personlig anpassning. Nya C5 Aircross SUV är den mest bekväma och flexibla SUVen i klassen med ett klassledande bagageutrymme (från 580 till 720 l) och sina 3 individuellt anpassningsbara baksäten. Den är en ambassadör för Citroën Advanced Comfort-programmet som erbjuder kritikerrosade innovationer såsom fjädring med Progressive Hydraulic Cushions™ och Advanced Comfort-säten®.

Berlingo

Citroën Berlingo är rymlig, bekväm, anpassningsbar och utrustad med en rad genomtänkta funktioner och egenskaper: Rekordstor lastvolym, otrolig flexibilitet med tre individuella baksäten som kan fällas ned, många förvaringsutrymmen, bland annat senaste versionen av Modutop®-innertaket med flera smarta funktioner, och ett urval av fina färger och material för olika inredningsstilar.